6 runder golf på 2 ugers ferie i Hua Hin med sit milde klima – bliver det bedre?

Rejser til Thailand » Hua Hin » 6 runder golf på 2 ugers ferie i Hua Hin med sit milde klima - bliver det bedre?
Fremragende 5 stjerner

Golfrejse til Hua Hin på G Hua Hin Resort & Spa – 14 dage

Velkommen til Hua Hin og velkommen til en attraktiv golfrejse, hvor du kan se frem til en fin kombination af afslapning og ‘spænding’. Ferien begynder på G Hua Hin Resort & Mall, der er et boutique-hotel og en solid base for din golfrejse. Herfra kan du opleve nogle af de bedste golfbaner i Thailand, hver med sit unikke design og udfordringer. Fra de smukke fairways på Springfield Royal Golf Course til de tekniske udfordringer på Imperial Lake View og Black Mountain Golf Club & Resort står du over for en rejse, der ikke kun tester dit golfspil, men også beriger din rejseoplevelse.

Rejsen inkluderer

  • Flybillet Danmark-Bangkok t/r
  • 1 golfbag pr. person
  • Transfer
  • 12 nætter på Hotel G Hua Hin Resort & Spa
  • 12 x morgenmad
  • 3 runder golf på Springfield Royal Golf Course
  • 2 runder golf på Imperial Lake View Golf Club
  • 1 runde golf på Black Mountain Golf Club & Resort
  • Green fee inklusiv caddy fee
  • Transport mellem hotel og golfbane t/r

Fra kr. 15.600,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Startpunktet for rejsen

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Fly fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Hua Hin (ankomst til Bangkok). 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–6: Hua Hin og Golf på Springfield Royal

Anbefalinger:

Forestil dig, at du vågner op i G Hua Hin Resort & Mall, et charmerende boutique-hotel i hjertet af Hua Hin, hvor komfort og bekvemmelighed smelter sammen. Fra dette idylliske tilflugtssted er du kun et stenkast væk fra de gyldne strande, det pulserende Night Market og et væld af shoppingmuligheder.

Dit værelse byder på en harmonisk blanding af elegante, neutrale farver og moderne bekvemmeligheder, herunder et rummeligt, veludstyret badeværelse, der inviterer til afslapning efter en dag fyldt med oplevelser. På hotellet kan du nyde en forfriskende dukkert i den store saltvandspool, holde dig aktiv i fitnesscentret, eller blot slappe af i den hyggelige restaurant, Pier 94th, hvor thailandske og europæiske delikatesser serveres hele dagen.

For golfentusiaster bliver de første 4 dage en uforglemmelig oplevelse på Springfield Royal Golf Course. Hvor i har intet mindre end 3 runders golf på. Denne mesterskabsbane, anerkendt som en af Thailands førende golf resorts, byder på en unik udfordring for både amatører og professionelle spillere. Med sit smukke design, som er i tråd med internationale standarder, og en beliggenhed omgivet af betagende natur, er Springfield mere end bare en golfbane; det er en oplevelse. Hvert af de 18 huller på “Østbanen” tester din præcision og strategi, især det indbydende, men udfordrende første hul.

Dag 6–9: Hua Hin og Golf på Imperial Lake View Golf Club

Anbefalinger:

Efter at have spillet nogle runder på Springfield Golf Course er det tid til at prøve kræfter på Lake View Resort & Golf Club i Hua Hin. Grundlagt i 1993, denne førsteklasses 36-hullers bane, designet af Roger Packard, er kendt for sine udfordrende og kuperede greens samt velplejede, bølgende fairways. Med fire forskellige sløjfer, herunder den naturskønne og hyggelige sløjfe A & B, byder banen på små vandløb, en stor sø og mange blinde slag, der vil teste golfspillere på alle niveauer.

Banen fremhæver sin mangfoldighed med hul 13, et par 5-hul, der tilbyder en realistisk chance for en eagle for de modige spillere, og det udfordrende signaturhul, hul 14, et par 3, der kræver præcision og strategi. Sløjfe A & B byder også på en række nemme par huller, som komplementerer den udfordrende ørkensløjfe (Sløjfe C) og den åbne linksbane (Sløjfe D), der tilføjer yderligere variation til spillet.

Udover golf, tilbyder Imperial Lake View et klubhuset som har en fremragende restaurant, en veludstyret proshop og en swimmingpool med udsigt over banen. Selvom det ligger cirka 30 minutters kørsel fra Hua Hin, tilbyder dette golfsanatorium en oplevelse, der er værd at rejse for, og anerkendes som en af de bedste baner i området til meget rimelige priser​

Dag 9–13: Hua Hin og Golf på Black Mountain Golf Club & Resort

Anbefalinger:

Efter at have nydt de smukke udfordringer på Imperial Lake View Resort & Golf Club, inviterer Black Mountain Golf Club & Resort dig til en ny, spektakulær golfoplevelse. Beliggende kun ca. 10 km vest for Hua Hin, finder du denne bane i et fredfyldt, bjergrigt område. Målet med Black Mountain var fra starten at skabe Østens bedste golfbane, en vision der er blevet til virkelighed med værtskabet for prestigefyldte turneringer som Royal Trophy og True Thailand Classic.

Black Mountain er ikke kun visuelt imponerende, men også teknisk udfordrende. Med en overflod af vand, varierende fairways, og lynhurtige greens, er denne bane designet til at teste evnerne hos både verdensklasse og gennemsnitlige golfspillere. Uanset dit niveau, vil banens blinde huller, doglegs og strategisk placerede bunkers give dig en mindeværdig og udfordrende runde.

Med faciliteter som hotel, spa, og en driving range, er Black Mountain Golf Club & Resort den perfekte destination for en fuldendt golfoplevelse. Denne 18 hullers, par 72 bane, designet af Ryan Philip, åbnede i 2007 og har siden da etableret sig som en af de mest anerkendte baner i området​​.

Så tag turen fra Hua Hin og oplev golf i verdensklasse på Black Mountain, hvor hver eneste slag fortæller en historie om kunsten og passionen for golf.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Efter golfrunder på nogle af Thailands fineste baner er i atter tilbage i Danmark

Jakob

Spøg mig om golf fra A til Z

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Jakob er vores golfekspert og har boet i Thailand i flere år, hvor han har besøgt og spillet utallige runder på de fleste baner.

Ring til os:
42 64 49 47

G Hua Hin Resort & Mall stjernestjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Hotelbar
Mulighed for A/C
Mulighed for balkon/terrasse
Restaurant
Udendørs pool
Tæt på strand
Trænings- og motionscenter

Forestil dig et sted, hvor moderne luksus og boutique-charme mødes midt i Hua Hin’s pulserende byliv. Velkommen til G Hua Hin Resort & Mall, en eksklusiv oase, der ikke blot lover en uforglemmelig ferie, men også en berigende oplevelse tæt på Hua Hins hjerte.

Når du træder ind i G Hua Hin Resort & Mall, omfavnes du af en verden af komfort og stil. De 79 luksuriøst indrettede værelser og suiter er designet med din ultimative velvære i tankerne, kombineret med den varme, venlige service, der får dig til at føle dig hjemme fra første øjeblik.

Deres unikke “Pier”-tema skaber en stemning af rolig elegance, en perfekt modsætning til byens travle rytmer. Her kan du trække dig tilbage og nyde livets simple glæder – enten ved deres store, saltvandsfyldte swimmingpool eller i den hyggelige in-house restaurant og poolbar.

Beliggenheden? Intet mindre end perfekt. G Hua Hin Resort & Mall ligger i gåafstand fra de mest populære turistattraktioner, herunder Cicada Market, Hua Hin Night Market, og et stenkast fra shoppingmekkaer som Hua Hin Market Village og Bluport. Og for dem, der søger strandens bløde sand mellem tæerne, er den smukke og uberørte Hua Hin/Cha-am strand kun en kort gåtur væk.

For de eventyrlystne tilbyder vi et væld af fritidsaktiviteter. Fra vandsport til golf og sightseeing – vi er her for at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige minder. Og efter en dag fyldt med oplevelser, er der intet bedre end at slappe af og genopfriske i vores fredelige omgivelser.

Læs mere

Golfbaner på rejsen

Se de udvalgte golfbaner på rejsen her og husk, at du altid få skræddersy banerne på rejsen, så de passer til dine ønsker.

Scroll to Top